Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Nova 10 SE Cephesinden İlk Kıvılcım Geldi

Huawei Nova 10 serisine uygun fiyatlı bir model dahil edilecek. Huawei Nova 10 SE ismiyle çıkış yapacak telefon bakalım neler sunuyor.

Huawei Nova 10 serisi temmuz ayı başında tanıtıldı. Kısa süre önce Çin’de satışa sunulan telefon serisi kullanıcılardan büyük ilgi görmekte. Huawei Nova 10 serisinin küresel pazara açılmasını beklerken, şirketin seriye bütçe dostu bir model dahil etmeye hazırlandığını öğrendik. Bu model Huawei Nova 10 SE ismiyle çıkış yapacak.

Huawei Nova 10 SE Ortaya Çıktı

Telefon, BNE-AL00 numarasıyla Çin’de 3C sertifikası alırken ortaya çıktı. Burada verilere göre Nova 10 SE modelinde 66 watt hızlı şarj desteği olacak. Telefonun buradaki özellikleri arasında 4G LTE’yi de görüyoruz. Huawei kısıtlamalar nedeniyle akıllı telefonlarında 5G ağları hala kullanamıyor. Şirket üst segment P50 serisinde bunu bir kılıf yardımıyla çözmüş durumda. Önümüzdeki süreçte orta segment telefonlar için de bu yönde kılıflar geliştirilebilir.

Huawei Nova 9 SE
Huawei Nova 9 SE

Nova serisinin bir önceki bütçe dostu modeli olan Nova 9 SE mart ayında bu yana ülkemizde satışta. 6.999 TL fiyatla listelenen telefonun teknik özellikler, Nova 10 SE için de referans oluşturacaktır. Telefonda 6.78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip IPS LCD ekran yer alıyor. Snapdragon 680 işlemcisinden güç alan telefonun 8GB RAM + 128GB versiyonu ülkemizde satışta.

Nova 9 SE’nin ana kamerasında 108 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör yer alıyor. Ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro sensörler eşlik ediyor. Ön bölüme konumlandırılan kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde. Telefonun öne çıkan bir diğer özelliği ise 66 watt hızlı şarj destekli 4.000 mAh büyüklüğünde pili.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu