Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Çift kameralı Sony Xperia L3 özellikleri ve tasarımı karşınızda!

Sony bu sene ocak ayında gerçekleşen CES 2018 etkinliğinde orta segment Xperia XA2, XA2 Ultra ve Xperia L2’yi piyasaya sürdü. Şimdi güvenilir bilgi kaynağı OnLeaks bu telefonların devam modelleri hakkında önemli bilgiler aktarıyor. İlk olarak Xperia XA3’ün görüntülerini yayınlayan kaynak bu defa Sony Xperia L3 modelini karşımıza çıkardı.

Sony Xperia L3 karşınızda!

Xperia L3’te 5.7 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü ekran yer alacak. Telefon 153,8 x 71,9 x 9 mm ebatlarında ve selefi Xperia L2’den çok farklı bir tasarımla geliyor. Telefonda 18:9 ekran kullanılmasına karşın alt ve üst kısımda belirgin çerçeveler dikkat çekiyor.

Sony Xperia L3
Sony Xperia L3

Üstte 3.5 mm kulaklık girişine, altta ise USB Type-C bağlantı noktasının yer verildiği telefona sekiz çekirdekli bir işlemci güç verecek. Xperia L2’de MediaTek üretimi bir işlemci kullanan Sony’nin telefonun devam modelinde de yine bir MediaTek işlemci kullanması bekleniyor.

Telefonda dikkat çeken önemli ayrıntılardan biri arka kısımdaki çift kamera. Dikey şekilde konumlandırılmış kamera tek bir LED flaş ile destekleniyor. Parmak izi tarayıcısı güç butonunun altına konumlandırılmış durumda. Plastik / polikarbon bir kasanın kullanılacağı telefonun yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

 

İşte Türkiye’de Android Oreo güncellemesi alacak Samsung cihazlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu