Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 12, OnePlus 11’in Eksikliklerini Giderecek

OnePlus 12 için henüz resmi bir duyuru tarihi gelmedi, fakat sızıntılar telefonun beklemeye değer olduğunu gösteriyor.

OnePlus 12’nin çok yakında çıkış yapacağı marka tarafından açıklandı. Hatta OnePlus 12, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci birimiyle çıkış yapan telefonlardan biri olacak. Henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı, fakat telefon için yeni yıldan önce Çin’de bir tanıtım etkinliğinin gerçekleşmesi olası görünüyor.

OnePlus 12, OnePlus 11’i Tamamlayacak

OnePlus 11‘e baktığınızda iyi bir telefon görebilirsiniz, ancak son derece önemli bazı özelliklerin eksik olduğunu da fark edeceksiniz. Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Dijital Chat Station’den gelen son gelişmeler, OnePlus 12’nin selefinin tüm eksikliklerini gidereceği yönünde.

OnePlus 11’de olmayan önemli gelişmelerden biri kablosuz şarj desteğiydi. OnePlus 12’de 50W kablosuz hızlı şarj desteği sunulacak. Telefon ayrıca USB 3.2 desteğine sahip olacak ve bir IR blaster sensörüyle geliyor.

OnePlus 11’deki bir diğer önemli eksiklik periskop kameraydı. OnePlus 12’nin bu noktada 3x optik yakınlaştırmalı ve 64 megapiksel çözünürlüğünde bir periskop kameraya sahip olması bekleniyor.

Kablosuz hızlı şarj, etkili yakınlaştırma içiin periskop kamera ve 5.400 mAh ile daha büyük pil, OnePlus 12’yi daha üst düzey cihazlar arasında sokacaktır.

Öte yandan OnePlus, amiral gemisi telefonunda yer alacak ekranın detaylarını Çinli panel üreticisi BOE ile birlikte açıkladı. OnePlus 12’nin ekranı 120 Hz’e kadar uyarlanabilir yenileme hızı desteğine sahip olup 3168 x 1440 piksel çözünürlüğünde olacak. 6,82 inç büyüklüğünde ve kavisli bir yapıda olacak panel, 3000 nit tepe parlaklığa ulaşarak bu alanda bir rekor kıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu