Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

ASUS ROG Phone 6 Dünya Turuna Çıkıyor! İşte Tarihi

Son zamanların en beklenen akıllı telefonu ASUS ROG Phone 6 için çıkış tarihi verildi. İşte tüm detaylar karşınızda.

Birkaç hafta önce Asus, markanın yaklaşmakta olan ROG Phone 6 oyun akıllı telefon modeli için işlemci bilgilerini paylaşmıştı. Şimdi ise şirket, bu telefon modelinin küresel lansman etkinliği için tarih verdi. Telefon üç bölgede çıkış yapacak ve şimdiden heyecan artışına sebep oldu.

Asıs ROG Phone 6, 5 Temmuz’da Küresel Lansmanda!

Teknoloji devi ASUS, bugün itibariyle ROG Phone 6’nın lansmanının küresel olarak 5 Temmuz tarihinde(ülkemizde 17:00 saatinde) gerçekleşeceğini aktardı. Böylece uzun zamandır beklenen akıllı telefon serisinin çıkışına çok az bir vakti kaldığını söyleyebiliriz. Bu telefonu bekleyen kişiler yalnızca bir ay daha sabredecek.

Şirketin yaptığı duyuruya göre, ROG Phone 6’nın yanı sıra, 7 Haziran’da yeni ASUS Rog kulaklık ve oyun aksesuarları da tanıtılacak. Böylece şirket aksesuar ve ekipman pazarında da hakimiyetini sürdürecek.

ASUS ROG Phone 6

Telefona dönüş yaparsak bu seride ROG Phone 6, 6 Pro ve 6 Ultimate olmak üzere üç farklı telefon göreceğiz. Bütün modeller Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile desteklenecek. Böylece telefon yüksek performansı ile büyük bir deneyim sunacak.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin bu kadar çok heyecan verici olmasının nedeni, orijinal Snapdragon 8 Gen 1 ile karşılaştırıldığında, yeni Snapdragon 8+ ‘ın Snapdragon 8 Gen 1’den hem daha iyi performansa hem de daha iyi güç verimliliğine sahip olmasıdır. Bu güçlü işlemciyi ROG Phone 6’da görmek sevindirici olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu