GenelGiyilebilir TeknolojiSony

Sony Xperia Ear Duo satışa sunuldu! İşte fiyatı…

Sony’nin şubat ayında duyurusunu gerçekleştirdiği kablosuz kulaklık Sony Xperia Ear Duo Avrupa’da satışa sunuldu. Kablosuz kulaklık siyah ve altın renk seçenekleriyle kullanıcılarla buluşuyor.

Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu olan Xperia Ear Duo, her iki sistemde bulunun sesli asistan hizmetleri Google Asistan ve Siri ile etkileşime geçebiliyor. Kulağı arkadan saracak şekilde tasarlanan Xperia Ear Duo bir kulak içi kulaklık ve kompakt diyebileceğimiz bir tasarımda. Fitness aktiviteleri gerçekleştirirken rahatlıkla kullanılabiliyor. Kulaklığın en önemli özelliği ise çift dinleme teknolojisi.

Sony Xperia Ear Duo
Sony Xperia Ear Duo

Kulaklık, devrim olarak nitelendirilebilecek çift dinleme teknolojisi sayesinde hem şarkıyı hem de çevresel sesleri duymanızı sağlıyor. Xperia Ear modelinde bu yazılım seviyesindeyken, devam modelde ise bu özellik hem tasarım hem de akustik yapıyla destekleniyor.

Akıllı telefona gelen bildirimleri kulağınıza ileten Xperia Ear Duo su sıçramalarına karşı ( IPX2) karşı dayanıklı bir yapı sunuyor. Kulaklık üzerinde dört adet mikrofon bulunuyor. Gelen çağrıları kafa hareketleriyle yanıtlamak ve reddetmek de mümkün. 7 dakikalık şarjla 1 saat kullanım süresi sunan kablosuz kulaklık, tek şarjla ise 4 saat kullanım süresi vaat ediyor.

279 € fiyat biçilen kulaklık Avrupa’da 20 ülkede satışa sunulmuş durumda.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu