Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 20 Pro DxOMark testleri başlamış! Neden acele ettiniz yaw!!!

DxOMark, kimdir bu site? Bu site kameralara puan veren bir sitedir. Belli algoritmalar ile kameraları değerlendiren ve yorumlayan bu site bir süredir de akıllı telefonların kameralarını değerlendiren bir yapıya kavuştu. Geçtiğimiz yıla kadar “bizim açımızdan da” güvenilir bir site olan DxOMark, Huawei P20 Pro‘ya uçuk kaçık bir puan vermesi ile tüm mobil sektörü bir anda yerle bir etti. Mart ayında yapılan Huawei P20 Pro lansmanında daha lansman sırasında açıklanan DxOMark puanı ile yeni telefonun reklamını yapan Huawei Mate 20 Pro DxOMark puanını lansman sırasında açıklamadı. Aradan aylar geçmesine rağmen halen de açıklanmadı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei Mate 20 Pro DxOMark puanı açıklanacak! 

Bir kullanıcının DxOMark sitesine sorduğu “ne zaman Huawei Mate 20 Pro’yu test edeceksiniz?” sorusuna DxOMark’ın verdiği “şu anda ekiplerimiz testi gerçekleştiriyor” cevabı sonrasında kısa süre içinde Huawei Mate 20 Pro’nun DxOMark puanını öğreneceğimizi düşünüyoruz.

Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa KILIÇ‘ın “demek para yatmış” demesinden sonra anladığımız kadarıyla DxOMark sitesi kısa süre içinde Huawei Mate 20 Pro‘nun puanını açıklayacak diye düşünüyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Huawei Mate 20 X kamera incelemesinden sonra biz açıkçası Mate 20 X’in kamerasından dolayı hayal kırıklığına uğramıştık. Bakalım DxOMark, yeni nesil Mate 20 Pro‘ya kaç puan verecek? Mate 20 Pro, P20 Pro‘yu geçebilecek mi?

Merakla bekliyoruz…

Huawei CEO’sunun telefonu Huawei Mate 20 X inceleme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu