Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Bir Ayda Deli Gibi Telefon Sattı!

Yeni akıllı telefonları ile güzel bir ivme kazanan realme bir ayda 1 milyondan fazla akıllı telefon satmayı başardı. Rakipler korkabilir.

Korona virüsüne rağmen pek çok telefon üreticisi yeni telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Öte yandan güncellemeler de karşımıza çıkmaya devam ederken bu durum satışları da olumlu etkiliyor. Akıllı telefon pazarının ilk üç ismi kuşkusuz Samsung, Apple ve Xiaomi olarak karşımıza çıkıyor. Yıllardır birbirleri ile rekabet içerisinde olan bu üç isim bugün de akıllı telefonları ile kıyasıya rekabet içerisinde. Bu üç firmanın dışında realme markası da son dönemlerde atağa geçti. Şirket bir ayda 1 milyondan fazla akıllı telefon satmayı başardı.

Ülkemizde de satışlarına devam eden şirket oldukça başarılı işlere imza atmaya başladı. Android tabanlı işletim sistemi ile kullanıcılara yeni bir kullanıcı arayüzü sunan şirket bu durumu satış rakamlarına da göstermiş gibi görünüyor.

realme
realme

realme Bir Ayda Bir Milyondan Fazla Telefon Sattı

Küresel pazardaki varlığını artırmaya başlayan şirket bir ayda bir milyondan fazla telefon satarak güzel bir başarıya imza atmış oldu. Özellikle Çin gibi ülkeler de peynir ekmek gibi satan şirket, Çin’de oldukça başarılı görünüyor. Çin versiyonlarında 5G teknolojisini kullanarak iyi bir adım atmış olan şirket Çin’deki piyasayı ele geçirmeye kararlı görünüyor. 24 Mayıs’ta yeni bir etkinlik düzenleyecek olan şirket bu etkinlikte yeni bir GT telefon tanıtması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu