Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 70 Serisi İlginç Özelliklere Sahip Olacak

Honor yaz döneminde Honor 70 serisi telefonları duyuracak. Seride üç model yer alacak. Teknik özellikler noktasında sürprizle bekleniyor.

Honor 70 serisi ile ilgili söylentiler şimdiden internet ortamında konuşulmaya başlandı. Özellikle serideki bir modelin dünyanın Snapdragon 7 Gen 1 işlemcili ilk telefon olacağı konuşuluyordu. Yeni bir rapora göre serinin baz modeli olacak Honor 70’te Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi yer alacak. Serinin diğer modellerine baktığımızda daha ilginç özellikler karşımıza çıkacak.

Honor 70 Serisi Başlıca Özellikler

Honor 70 modelinden başlayalım. Serinin uygun uygun fiyatlı modelinde 120Hz tarama hızına sahip ve Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran yer alacak. Telefonda yer alacak bu ekran Çinli ekran tedarikçisi BOE’den sipariş edilecek. 66 watt hızlı şarj destekli 4.800 mAh büyüklüğünde pil, 108 megapiksel üçlü arka kamera, stereo hoparlör ve NFC telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Honor 70 Pro modeline geldiğimizde, telefona MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisi güç verecek. Bu işlemci daha önce Redmi K50 ve realme GT Neo 3 modellerinde yer aldı. Ancak Honor 70 Pro özellikle kamera tarafında bu modellere kıyasla daha iyi görünüyor. Telefonda 50 megapiksel Sony IMX766 kamera sensörü yer alacak. Geniş açılı kameranın da 50 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Telefonda ayrıca 8 megapiksel telefoto kamera göreceğiz. Honor 50 Pro’da 1Hz ila 120Hz arasında uyarlanabilir olan Full HD+ OLED ekran yer alacak.

Honor 70 Pro+ serinin en tepe modeli olacak. Bu telefona MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisi güç verecek. Bu işlemci Honor 70 Pro+’sı birçok amiral gemisi telefondan daha güçlü hale getirecek. Bu telefonun ekran ve kamera özellikleri Pro modelle aynı görünüyor. Sadece telefoto kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Honor 70 Pro+ modelinde ayrıca 100 watt hızlı şarj destekli 4.600 mAh büyüklüğünde pil göreceğiz.

Son olarak telefon serinin yaz döneminde tanıtılması bekleniyor.

Honor Magic 4 Pro Satışa Sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu