Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Watch Xiaomi için bir pişmanlık mı olacak?

Fiyatı ile herkesin beğenisini kazanan Xiaomi Mi Watch ile ilgili sorunlar baş göstermeye başladı ve Xiaomi de bu sorunları kabul etti. Peki neler oluyor?

Akıllı telefon pazarında global tarafta oldukça iyi bir yıl geçiren Xiaomi Çin pazarında ise satışlarda gerileme yaşıyor. Bunun sebebi ise bildiğiniz üzere Çinlilerin Huawei ürünlerine hücum etmesi gösteriliyor. Xiaomi Apple kompleksini atamadığı için Apple Watch‘ın neredeyse aynısı Xiaomi Mi Watch ile karşımıza çıktı. Apple Watch‘ın neredeyse üçte bir fiyatına kağıt üzerinde daha özellikli bir ürün ortaya koymayı başaran Xiaomi‘nin başı bu arada yeni nesil akıllı saati ile dertte.

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Tasarım Direktörü Ren Yi bir açıklama yaptı ve yeni nesil akıllı saatteki hataları kabul etti ve bunların giderilmeye çalışıldığını söyledi. Ren Yi,  büyük boyut ve ağırlık, platform sınırlı performans, düşük ses kalitesi gibi hataları kabul etti. Bununla ilgili çalıştıklarını dile getirdi.

Bugün ise Hintli bir teknoloji kanalı olan TechPP YouTube kanalında Mi Watch ile telefon senkronizasyonunu yaptı ve aradaki uyumsuzlukları gösterdi. Bununla birlikte senkronize konusunda da zorluklar yaşadığını dile getirdi. Çin pazarında 185 dolar fiyat etiketine sahip olan Mi Watch yakın bir dönemde global pazarda satışa sunulacak ama bu şekilde satışa sunulması ne kadar doğru olacak bunu da Lei Jun‘a sormak gerekiyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu