Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriQualcommTeknoloji

Snapdragon X Elite İşlemcisine Sahip Laptop Modelleri Geliyor

Qualcoom'un ARM tabanlı Snapdragon X Elite işlemcisine sahip ilk laptop modelleri 20 Mayıs tarihinde iki markadan gelecek.

Mobil işlemci devi Qualcoom, geçtiğimiz yıl sonunda ARM tabanlı dizüstü bilgisayar işlemcisi Snapdragon X Elite modelini tanıttı. Qualcoom’un bu pazara girmesiyle birlikte rekabet artacak gibi görünüyor. Snapdragon X Elite destekli iki tane marka ilk laptop modellerini çok yakın tarihte duyuracak. 20 Mayıs tarihinde hem Asus, hem de Microsoft bu işlemciye sahip ürünlerini tanıtacak.

Asus ve Microsoft, Snapdragon X Elite Destekli Laptop Modellerini Duyuracak

Uzun süredir Microsoft’un X Elite destekli Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6’yı 20 Mayıs tarihinde duyuracağı sızdırılıyor. Ortaya çıkan yeni bilgiye göre Asus’un da bu tarihte çevirimiçi olarak düzenleyeceği lansman ile X Elite işlemcisini içeren modellerinin tanıtımını yapacak.

Snapdragon X Elite laptop

Asus’un paylaştığı posterde “Sonraki Seviye. İnanılmaz Yapay Zeka.” sloganı bulunuyor. Yapay zeka merkezli yeni ultra taşınabilir modeller Qualcoom ve Asus tarafından düzenlenecek ortak lansman ile önümüzde haftalarda gün yüzüne çıkacak.

Sizde bu işlemciler hakkında bilgi almak istiyorsanız haberimize tıklayabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu