Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei telefon üretimi düşürüldü mü? Resmi açıklama geldi

Son dönemde Huawei telefon üretimi düşürüldü yönünde bazı raporlar yayınlandı. Çinli şirketten konuya ilişkin resmi bir açıklama geldi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei telefon üretimi düşürülmedi!

ABD’nin yaptırım listesinde yer alan Huawei, iddiaya göre düşük talep nedeniyle Foxconn tesislerinde üretim hattının bir bölümünü askıya aldı. Huawei cephesinden bu iddiaları reddeden bir açıklama geldi.

Forbes’a konuşan bir Huawei yetkilisi “Medyadaki son raporlarda, Huawei’in ABD Ticaret Bakanlığı’nın yaptırım listesine yerleştirilmesi nedeniyle akıllı telefon üretimini azalttığı yönünde iddialar mevcut. Huawei bu iddiaları reddediyor. Küresel üretim seviyelerimiz normaldir ve her iki yönde de kayda değer bir ayarlama yapılmamaktadır. ”  açıklamasında bulundu.

Şimdi bu açıklamayla, Huawei’nin hala tam teşekküllü akıllı telefon üretmeye devam ettiğini söyleyebiliriz, ABD kısıtlamaları nedeniyle ikinci çeyrek sonunda satışların gerileyeceği konusunda herkes hemfikir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu