Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus ZenFone 8 Pro Dengeleri Alt Üst Etmeye Hazırlanıyor!

Akıllı telefon pazarının merakla beklediği Asus ZenFone 8 Pro BIS sertifikası ile Hindistan’da piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. 

Teknoloji dünyasında yaşanan gelişmeler her geçen gün dengeleri değiştirmeye devam ediyor. Bir yandan yeni telefon modelleri diğer yandan yeni tabletler rekabeti ciddi ölçüde etkiliyor. Akıllı telefonların başarısı üreticilerinin de kasasını doldururken, biz kullanıcılara da istediğimizi veriyor. Geçtiğimiz gün haberlerimiz de yer alan bataryası büyük telefonlar mobil oyuncular tarafından ilgi odağı haline gelirken, daha kibar telefonlar da iş dünyasının nabzını tutuyor. Daha önce haberlerimiz de yer alan Asus ZenFone 8 Pro iki kesiminde ihtiyaçlarına cevap verecek gibi görünüyor.

Duyurulması ile ilgi odağı haline gelen ZenFone 8 serisi 12 Mayıs’ta global bir lansman ile karşımıza çıkacak. Seri içerisinde yer alan Pro modelin bu tarihte tanıtılacağına dair herhangi bir bilgi yer almazken, cihaz için yeni bir sertifika alındığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Radarımıza takılan bilgileri biraz daha detaylandıracak olursak, ASUS_I007D model numaralı bir ASUS telefonun Hindistan’da piyasaya sürülmesinin yakın olduğu ifade ediliyor.

Asus ZenFone 8 Pro
Asus ZenFone 8 Pro

Asus ZenFone 8 Pro Lansmanı Her An Gerçekleştirilebilir

Hindistan’da sessiz sedasız BIS sertifikası alan ASUS_I007D model numaralı telefonun ZenFone 8 Pro olduğu tahmin ediliyor. ASUS_I007D model numaralı telefonun pazarlama adının ne olduğu bilinmezken bazı kesimler ZenFone 8 Pro olabileceği yönünde iddialar da bulundular. 12 Mayıs’ta üç farklı telefon modelini karşımıza çıkaracak olan 8 serisi beklentileri epey karşılayacak gibi görünüyor. Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak olan telefon serisi, 120Hz OLED ekranlara da ev sahipliği yapacak.

Seri içerisinde yer alan Mini telefonun da bazı özellikleri netleşti. 5.92 inç OLED FHD 120Hz ekran ile karşımıza çıkacak olan cihaz, arkasın da 64MP’lik Sony kameraya yer verecek. 16GB RAM ve 256GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak olan cihaz, Snapdragon 888 SoC işlemciye sahip olacak. 30W hızlı şarj, Android 11 tabanlı Zen UI kullanıcı arayüzü, 4.000mAh kapasiteli batarya da karşımıza çıkacak özellikler arasında yer alıyor. Unutmadan belirtelim 8 serisi şirketin toza ve suya dayanıklı ilk telefon modeli olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu