Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 5 beğenmediyseniz Realme 5 Pro verelim

Bir süredir haberlerini yaptığımız ve 20 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen Realme 5 Pro Geekbench 4 testinde ortaya çıktı.

OPPO‘nun alt markası olan Realme kısa süre içinde OPPO‘dan ayrılarak yola tek başına devam etme özerkliğine kavuştu. Bunda en büyük sebep takdir edersiniz ki ilk nesil Realme telefonu oldu. Kısa süre içinde 1 milyon satış barajını geçen markanın bir sonraki telefonu ise 2 milyon satış rakamına ulaştı. Bugün arayüz ve VOOC teknolojisi tarafında OPPO‘ya bağımlı olan Realme yeni nesil Realme 5 ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken bugün Realme 5 Pro ile ilgili ilk bilgiler karşımıza çıktı. Geekbench 4 testinde ortaya çıkan telefon bakın bize hangi yenilikleri sunuyor.

RMX1971 kod adı ile gördüğümüz telefon Snapdragon 710 yonga seti ile görünse de telefonun Snapdragon 712 kullanacağı daha önce sızdırılmıştı. Hangisi doğru olacak bunu göreceğiz. 8GB RAM gücüne sahip olacak telefonda VOOC 3.0 kullanılacağı da sızdırılan diğer bilgiler arasında yer alıyor. Arkada 4 farklı kamera ile gelecek olan yen nesil telefonun ülkemiz pazarında ciddi iş yapacağını düşünüyoruz.

Realme Türkiye pazarına kısa süre içinde giriş yapacak olan Çin markalarından birisi. Bu noktada OPPO ile bir rekabete girilecek mi bilemiyoruz ama Realme‘nin tam karşısında Redmi ve Honor markaları yer alıyor. Bakalım bu rekabet bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu