Motorsiklet

Bu Motorsikler Devrilmiyor! Carver S+ Türkiyede Üretilecek

Hollandalı Carver firmasına ait S+ elektrikli motorsikleti Dinamik Araç Kontrolü sayesinde virajlarda belli bir açıda yana yatabiliyor.

Hollandalı Carver firması, kompakt boyutlara ve 1+1 oturma düzenine sahip elektirkli motoru S+ modelini ülkemizde üretmeye hazırlanıyor. Carver’ın türkiye temsilci olan Gürses Grubu tarafından ülkemizde üretileceği iddia edilen motorun toplamda 3 seçeneği bulunuyor.

<yoastmark class=

Carver S+ 89 km Maksimum Hıza ve 100 KM menzile sahip.

S+ modeli toplamda 2 menzile sahip: 100 km ve 130 km olarak. 2 kişinin rahat oturabileceği iç mekanı bulunan motorun 3 saatte %80 şarj olabiliyor. Maksimum hızı ise 80 km/h olarak belirlenmiş.

%100 elektrikli  yapıda olan aracın Dinamik Araç Kontrolü özelliği sayesinde virajlarda belli bir açıda yana yatmasına olanak tanıyor. Bu sayede virajlarda yol tutuşu ve çeviklik elde ediliyor.

230V ile evinizde dahi herhangi bir prizden şarj olabilen motorun boyutları sayesinde kalabalık şehirlerde en dar sokaklara bile girebilirsiniz. Motorsikletin ayrıca arka kısmında ufak bir bagaj kısmı bulunuyor. Bu sayede alışverişinizi yaparak burada taşıyabilirsiniz.

Aralık ayında Türkiye’de satışa sunulacak motorsikletin yıllık en az 2 bin adet üretileceği tahmin ediliyor. Fiyatını 500 bin TL civarında olması bekleniyor.

Kaynak: Emre Özpeynirci

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu