Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG K4 3 saat içinde kapına gelsin mi? Hem de indirimli

Dijitalleşme çağımızın en önemli gerekliliklerinden birisi haline geldi. Hız ise hepimizin peşinden koştuğu yegane ihtiyaçlardan birisi. İnternetimizin daha hızlı, telefonlarımızın daha güçlü ve keyifli anlarımızın daha fazla olmasını istediğimiz bir hayat yaşıyoruz. Bugün bir arkadaşımızın söylemesiyle rastladığımız mobilpark.com ise bize dijitalleşmenin en hızlı hali gibi geldi. Babalar Günü için halen bir hediye beğenemediniz mi? O zaman size bütçe dostu bir telefon öneriyoruz. mobilpark.com üzerinden alınabilecek LG K4 3 saat içinde piyasa fiyatının çok altında satışa sunularak kapınıza moto kurye ile getiriliyor.

LG K4 3 saat İçinde Nasıl Getiriliyor?

mobilpark.com üzerinden yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan özel moto kurye ile 3 saat içinde teslim kampanyası bazı pizzacılardan bile daha hızlı olması ile oldukça beğenimizi kazandı. 3 saat diyorsak bu aslında azami süre yoksa bulunduğunuz lokasyona göre bu süre tahmininizden çok daha kısa sürelere inebiliyor. Babanızı ya da belki kendinizi şu sıralar mutlu etmek istiyorsanız ve sizin için hız önemliyse LG K4 3 saat içinde teslim kampanyasını değerlendirmenizi sizlere tavsiye ediyoruz.

569 TL’lik fiyatı ile Türkiyedeki en ucuz 4.5G destekli telefon olma özelliğini barındıran LG K4’ü de kısa süre içinde sizler için incelemesini yapacağız.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu