Güncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Amazfit Powerbuds Pro Karşımıza Çıktı, Yeni AirPods Pro Katili!

Yakında akıllı saatlerini tanıtacak şirket çok yeni Amazfit Powerbuds Pro kablosuz kulaklığını ortaya çıkardı. İşte kulaklığın özellikleri.

Amazfit çok yakında akıllı saatlerini tanıtacaktı ancak bu etkinlikte tanıtılacak ürünlere bir yenisi eklendi. Şirket, şimdi yaklaşmakta olan Amazfit Powerbuds Pro TWS kulaklığını  ve bazı özelliklerini ortaya çıkardı.

Çinli akıllı giyilebilir üreticisi devi, resmi Weibo hesabında bu kulaklığın posterlerini paylaştı. Powerbuds ayrıca markanın ilk TWS kulak içi kulaklıklarından biriydi.

Şimdi şirket, ANC gibi özellikleri ile önceki nesle göre doğrudan bir yükseltme olacak olan Powerbuds Pro’yu piyasaya sürecek. Zepp Health, kulaklıkların toplam 6 özel mikrofon aracılığıyla 40 desibele varan gürültü azaltma sunacak. Ayrıca Powerbuds, şu anda kablosuz kulaklık pazarında oldukça nadir görülen iki yönelik sunuyor. Duruş izleme özelliği ile birlikte kulaklık içi kalp atış hızı izlemeyi içeriyor.

Oldukça ilgi çeken bu özellik, kalp atış hızını takip etme yeteneğine sahipken, ikincisi servikal omurganın oryantasyonuna yönelik sensörlere dayanıyor. Yeni TWS kulak içi kulaklıklara baktığımızda, Pro sürümü, beyaz gövdeli ve küçük kırmızı LED’li Apple AirPods benzeri bir form faktörüne sahip.

Şu an itibariyle Powerbuds Pro, ABD gibi belirli pazarlarda satışa çıktı. Çin versiyonu ise 12 Ekim 2021’de piyasaya sürülecek olsa da, uluslararası versiyonu bugün itibariyle en yeni nesil GTR ve GTS akıllı saat serileri ile birlikte duyurulacak. Ülkemiz pazarına da girmesini beklediğimiz kulaklığın fiyat ayrıntılarını bugün itibariyle öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu