Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaSamsung

Galaxy Note 8 ve Nokia 8 için yeni güncellemeler çıktı

Samsung ve Nokia haziran ayı güncellemeleri yeni modellerle buluşturmayı sürdürüyor. Son olarak Galaxy Note 8 ve Nokia 8 için aylık güncellemeler dağıtıma sunuldu.

Galaxy Note 8’den başlayacak olursak; telefonun global verisyonu için haziran ayı güvenlik güncellemesi başladı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemeyi “Ayarlar > Yazılım güncelleştirme > Güncellemeleri manuel indir” yolunu izleyerek kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtılıyor ve ülkemiz kullanıcılarıyla buluşması bir iki haftayı bulabilir. Yeni yazılım paketinde Samsung ve Google’ın işletim sistemine dahil ettiği son güvenlik yamaları, kararlılık geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yer alıyor.

Galaxy Note 8 ve Nokia 8
Galaxy Note 8 ve Nokia 8

Nokia 8 içinse haziran güncellemesi Avrupa’da kullanıcılarla buluşuyor. 83.4 MB büyüklüğünde olan güncellemenin detaylarına bakıldığında Google’ın haziran ayı güvenlik geliştirmeleri göze çarpıyor. Yine Nokia 8 için yayımlanan güncellemeyi de Ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu