Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi 10X kanlı canlı karşımızda! Redmi verecek dumanı…

Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi 10X bize tasarımsal anlamda ne sunacak? Telefona ait görseller ortaya çıktı. İşte tasarımsal detaylar…

Xiaomi‘nin alt markası Redmi son dönemde özellikle Hindistan pazarında rekorları alt üst eder bir hale geldi. Redmi ve Xiaomi markaları bugün Hindistan pazarının %40‘lık kısmına hakim olarak görülürken ardı ardına telefon tanıtımına devam ediyor. Redmi daha önce yaptığı bir paylaşım ile 26 Mayıs tarihinde yeni ürünler tanıtacağını belirtmişti. Daha sonra da bu ürünlerin bir telefon ve televizyonlar olacağını bugün öğrenmiş bulunuyoruz. Bir süredir adından bahsedilen Redmi 10X bugün kanlı canlı görüntülendi.

Xiaomi‘nin yeni telefonu 10X modelinin Dimensity 820 ile karşımıza çıkacak. Dün tanıtımı gerçekleştirilen Dimensity 820 yonga setini kullanan ilk telefon olma özelliğini barındıran 10X modelinin bize ne sunacağını 26 Mayıs tarihinde öğreneceğiz. Bu lansman ile birlikte Redmi X TV serisi ile de tanışacağız.

Redmi 10X tasarım özellikleri belli oldu!

Ortaya çıkan görsellere göre telefonun alt tarafında Type-C, 3,5mm kulaklık girişi ve mono hoparlörü görüyoruz.

Üs tarafta ise kızılötesi portu ile gürültü engelleyici mikrofon yer alıyor.

Redmi 10X‘in ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğe sahip ana modül de dahil olmak üzere dört görüntü sensörü içerecek. Bunun nasıl görüneceği ise aşağıdaki görselden anlayabiliyoruz. Aynen Redmi Note 9 Pro serisinde olduğu gibi bir kamera yapısı bizi bekliyor.

Xiaomi bize ne sunacak bunu öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekiyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu