Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Ultra Kamerada Zirveyi Hedefliyor

Geçenki tanıtımda ortaya çıkmayan Xiaomi 12 Ultra, yeni kamera detayları ile gündeme bomba gibi düştü. İşte yaklaşan telefonun detayları.

28 Aralık’ta tanıtılan yeni Xiaomi 12 serisi, Ultra modelini içermemişti. Oldukça merak edilen model, en çok kamerası ile dikkatleri üstüne topluyor. Önümüzdeki yılın başlarında tanıtılacak olan model, yeni kamera sızıntıları ile gündemde yerini aldı. Gelin amiral gemisi modelin gelişmelerine bir göz atalım.

Xiaomi 12 Ultra, Leica Lensleri ile Kullanıcıları Uzaya Uçuracak

Güvenilir sızıntıcı Digital Chat Station’dan gelen raporlar, L1 kod adlı bir Xiaomi modelinin, 1 Şubat’ta gerçekleşecek olan Çin Bahar Şenliği’nden sonra resmi olarak piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Bu kod adının ise Xiaomi 12 Ultra’nın sahip olduğu kod adı olduğu da anlaşılmış oldu.

Xiaomi 12 Ultra

Ek olarak sızıntıcı, Xiaomi 12 Ultra’nın kamera teknolojisinde Leica ile iş birliği yapılacağını da ortaya çıkardı. Xiaomi ve Huawei arasındaki iş birliğinin ilk modeli olacak 12 Ultra’nın, süper-telefoto ve resim iyileştirme gibi teknolojiler ile olağanüstü bir kamera deneyimi sağlayacağı görüşlerde mevcut.

Tasarım açısından 12 Ultra’nın, Huawei Mate serisi gibi yuvarlak bir kamera sistemine sahip olacağı da biliniyor. Çok fazla sayıda lense sahip olduğu için en ergonomik kamera kurulumu bu şekilde oluyor. Şu anda bunlar erken sızıntılar ve telefonun piyasaya nasıl geleceğini ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz. Önümüzdeki yıl gelmesi beklenen akıllı telefonun yeni gelişmeleri için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu