GenelGüncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıOyun HaberleriPC OyunlarıPlayStation

Cyberpunk 2077 için Çılgın CyberAl Modu Çıktı

Cyberpunk 2077 için ChatGPT destekli CyberAI modu geldi. Oyunun içeriğini kendinize göre değiştirebileceksiniz.

CD Project’in açık dünya rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yapımcı firma tarafından yeni bir eklenti modu piyasaya sürüldü. Daha önce çıkartılan modları da tek bir yerde birleştirecek bu yeni eklentiyle birlikte oyun ile OpenAI API arasında entegrasyon sağlayarak oyun deneyimini geliştirme amaçlanıyor.

cyberpunk 2077
cyberpunk 2077

Bu modun ana işlevi dinamik olay örgüsü oluşturma, geliştirilebilen düşman davranışları, görev planlamas yapabilme ve daha fazlasını yapabilmeyi vaat eden inanılmaz ilginç bir eklenti. Bu eklenti komut dosyası aracılığıyla kullanılabileceğinden normal bir bilgisayar kullanıcısı için zor gelebilir. Çünkü OpenAl API yöntemlerini Lua ve Redscrip’ten çağırma fırsatı sunarak kullanıcıların ChatGPT kullanarak benzersiz NPC diyalogları oluşturmalarına olanak tanıyacak.

cyberpunk 2077
cyberpunk 2077

Oyun çıktığından bu yana yapay zeka alanında yoksun ve yetersiz olduğu birçok oyun eleştirmeni ve hayranlar tarafından dile getirildi. Firma tarafından oyunun bir sonraki sürümü olan Phantom Liberty ile bu yapay zeka sorununu ortadan kaldıracağı söyleniyor. Bu büyük genişleme ile yeni içerik ve mekanik ile daha fazlası oyuna eklenecek. Genişletme 26 Eylül tarihinde PC, Playstation 5 , Xbox X, Xbox Series S ve Xbox Series S için yayınlanacak. Bu zamana kadar mod geliştiricileri CyberAl gibi oyun modları sayesinde oyunun daha keyifli hale gelmesine yardımcı oluyor.

Cyberpunk 2077 artık dünya çapında PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One’da mevcut.

Nexusmod sitesinden bu modu indirerek deneyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu