Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 5 Canlı Görüntüler Eşliğinde Karşınızda

Samsung’un merakla beklenen katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 5 tantımına saatler kala sızdırıldı. Telefona yakından göz atalım.

Merakla beklenen Samsung Galaxy Unpacked etkinliğine saatler kaldı. Samsung, etkinlik kapsamında Galaxy Z Flip 5 dahil olmak üzere birçok ürün duyurusu gerçekleştirecek. Birkaç saat daha beklemek istemiyorsanız Galaxy Z Flip 5’in nasıl görüneceğini alttaki fotoğraflardan görebilirsiniz. Telefonun ilk kez gerçek hayatta kullanılırken görüntüleri sızdırıldı.

Daha önce sızan görüntülerde olduğu gibi Samsung, Flip 5’i düz bir şekilde katlamayı ve boşluğu ortadan kaldırmayı başarmış görünüyor. Samsung bunu gerçekleştirmek için cihazı daha ince yaptığı söylenen yeni bir su damlası menteşe kullanıyor.

Telefonu tamamen açık gösteren bir çekim de var. Ahizenin merkezine yakından bakıldığında, kırışıklığı görmek zor. Yeni menteşe sistemiyle birlikte ekran ortasında oluşan kırışıklığın tamamen olmasa da önceki modele göre azaltıldığı bildiriliyor.

Son olarak, ön kapak ekranını gösteren birkaç fotoğraf var. Bir resim, daha küçük ekran için optimize edilmiş bir takvim widget’ını gösteriyor. Diğer resim, kaydırabileceğiniz bir dizi ek widget’lar sunuyor.

Galaxy Z Flip 5’in Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 çipi barındırması, 3.700 mAh pille gelmesi bekleniyor. 8GB RAM’e sahip olacak telefonda 128GB ve 256GB versiyonlar olacak.

Kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak olan telefonda ayrıca yana monte parmak izi tarayıcısı, IPX8 suya dayanıklılık sertifikası, 6.7 inç büyüklüğünde iç ekran, 3.4 inç büyüklüğünde dış ekran ve 12 megapiksel çift arka kamera yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu