Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Bu Hafta Piyasaya Çıkacak Telefonlar!

Telefonlar açısından epey bereketli bir yıl yine bizleri bekliyor. 2021 yılında akıllı telefon pazarı şahlanacak. İşte yeni telefonlar…

2021 yılına girdiğimizden bu yana birbirinden farklı telefonlar piyasaya çıktı, duyuruldu ve duyurulmaya da devam ediliyor. Onlarca farklı marka akıllı telefon pazarı için en gelişmiş teknolojiye sahip telefonlarını tanıtmaya devam ettiği şu günlerde bir an olsun gelişmelerde eksik olmuyor. Katlanabilir telefonlar ile çalkalanan akıllı telefon dünyası, geçtiğimiz yıl sonu liderlik tahtı için Apple’ı layık gördü. Samsung satışları ile ezeli rakibinin arkasında kalırken liderliği geri alabilmek için canla başla çalışmaya devam ediyor. Peynir ekmek gibi güncelleme yayınlayan şirket mevcut kullanıcılarının yüzünü güldürürken yepyeni özellikler ile de telefonlarını güçlendiriyor.

Haftalardır yaptığımız haberler de dünyaca ünlü markaların birbirinden farklı teknolojik ürünlerini Mart 2021’de tanıtacağından söz ettik. Tabletler ve akıllı telefonlar için adeta hayati önem taşıyan Mart ayının artık sonlarına doğru ilerliyoruz. Beklediğimiz gibi bu ay birbirinden farklı akıllı telefon modelleri piyasadaki yerlerini alacak. Bu ay çıkacak olan telefon modelleri oldukça yüksek performanslı özelliklere ev sahipliği yapacaklar. Satış listelerinde de kıyasıya mücadele edecek olan telefon modelleri fiyat performansları ile de epey yüzleri güldürecek. Merakla beklenen telefonların çıkış tarihlerini sizler için aşağıda sergiledik.

Telefon
Telefon

Mart 2021 Çıkış Yapacak Telefonlar

  • POCO X3 Pro – 22 Mart’ta Hindistan’da lansmana çıkacak
  • OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9R – 23 Mart’ta piyasaya sürülecek
  • realme 8 ve realme Pro 8 – 24 Mart’ta piyasadaki yerini alacak
  • Vivo X60, Vivo X60 Pro ve Vivo X60 Pro Plus – 25 Mart’ta Hindistan’da lansmana çıkacak
  • Moto G100 – 25 Mart’ta piyasadaki yerini alacak
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu