Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi 10C Giriş Seviyesini Karıştırmaya Geliyor!

Şirketin en uygun fiyatlı modelinin devamı olan Redmi 10C, yeni gelişmeleri ile gündemde. İşte telefonun son detayları karşınızda.

Redmi, görünüşe göre yeni bir bütçe akıllı telefonu duyurmaya hazırlanıyor. FCC sertifikasyon sitesinde ortaya çıkan yeni bir liste, şirketin Redmi 10C isimli yeni bir bütçe dostu akıllı telefon üzerinde çalıştığını gösterdi. Akıllı telefon şimdiden dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Gelin giriş seviyesi Redmi telefonun detaylarına göz atalım.

Redmi 10C, MIUI 13 ile Gelecek!

220333QNY model numarası taşıyan akıllı telefon, Redmi 9C’nin halefi olacak. Çinli kaynaklardan gelen raporlara göre akıllı telefonun IMEI veritabanı listesi, bu model numarasının yakında çıkacak olan 10C olduğunu onaylıyor.

Sertifika listesi, cihazın varlığına ek olarak başka ayrıntılar da ortaya çıkardı. Listede belirtilen bilgilere göre, Redmi 10C’de Android 12 işletim sistemi tabanlı MIUI 13 kullanıcı arayüzü göreceğiz. Şu anlık ayrıntılar bunlarla kısıtlı.

Redmi 10C

Serinin bir önceki üyesi Redmi 9C ise 6.53 inç HD+ LCD ekrana sahipti. Telefona MediaTek Helio G35 yonga seti güç veriyordu. Ek olarak, üçlü kamera sistemi akıllı telefonun kamera deneyimini sağlıyordu. Cihaz uygun fiyatı ile oldukça talep görmüştü.

Bunları bazı giriş seviyesi özellikler olarak biliyoruz ve bu nedenle Redmi 10C’de benzer özellikler görmemiz muhtemel. Yeni 10C için ayrıntılar çok kısıtlı ve diğer bilgilerin ilerleyen zamanlarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bu yıl çıkması beklenen akıllı telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu