Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Bütçe dostu Nokia 2.3 şaka gibi fiyatla geliyor

Nokia odaklı web sitesi Nokiapoweruser yeni Nokia 2.3 ile ilgili bazı ilginç bilgiler yayınladı. Giriş seviyesi cihazın  bazı özellikleri ve fiyatı bir İspanyol mağazasının web sitesinde görüldü.

Web sitesine göre, telefon 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile satışa sunulacak. Önceki modele göre 16GB artan depolama kapasitesi telefonu günümüz standartları için daha kullanışlı hale getirmiş durumda. Ancak, sızıntıdan elde ettiğimiz tek veri bu değil. Mağaza ayrıca cihazın resmi fiyatını da açıkladı. 110 dolarlık şaka gibi fiyatı ile her bütçeye hitap edebilecek.

Daha önceki bir sızıntıdan da bildiğimiz gibi , “TA-1206” modelli telefon, üç renk seçeneğiyle bir veritabanında tespit edildi: “SAND”, “CYAN GREEN” ve “CHARCOAL”. Ütopik kısmı bir tarafı bırakacak olursak bu renkler daha çok kahverengi, turkuaz ve siyah gibi görünebilir.

Nokia 2.3 ne zaman tanıtılacak?

Telefon 5 Aralık’ta Nokia 8.2 ile birlikte tanıtılabilir. Nokia’nın en giriş seviyesi “2” serisi olduğundan dolayı ve fiyatını da düşünecek olursak herhangi  bir üst donanım beklemiyoruz.

En son tanıtılan Nokia 2.2 gerçekten de 110 $ ‘lık bir cihazda bulabileceğimiz  MediaTek Helio A22 işlemcisi, 5W MicroUSB şarjı ve diğer özelliklerle birlikte geldi. Öte yandan  Nokia 2.2 Android One programının bir parçasıydı, bu yüzden stok Android ve iyi bir yazılım desteği ile geldi. Nokia 2.3 için aynısı mı olacak? Muhtemelen bir hafta içerisinde telefon hakkında tüm detayları öğrenmiş olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu