Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Yazıyor! Yazıyor! Xiaomi Mi10’un Yenilenerek Geleceğini Yazıyor!

Xiaomi Mi10 yenilenen modeliyle tekrardan satışa sunulacak. Peki yeni model akıllı telefon kullanıcılarına tekrardan neler vadedecek?

Geçen yılın üst segment cihazlarından olan Xiaomi Mi10 yenilenen modeliyle sertifikasını aldı. Cihaz geçen yıl Çinli üreticinin amiral gemisi olarak tanıtılmıştı. Tasarımıyla ve performansıyla da akıllı telefon kullanıcılarından da tam not almayı başarmıştı. Bunun üzerine Çinli üretici Mi10 modelini yenileyerek tekrardan 2021 yılı üst segment cihazlarının karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

3 Şubat’ta 5G destekli M2102J2SC isimli yeni bir akıllı telefon modeli 3C sertifikasını aldı. Bu sertifika ise Xiaomi Communication Technology tarafından alındı. Sertifikada görünen cihaz ise Çinli üreticinin yenilenen Mi10 modeli.

Weibo tarafından gelen habere göre cihaz Snapdragon 870 yonga setinden gücünü alacak. Yeni model istenilen satış rakamlarına ulaşırsa Çinli üretici  Snapdragon 870’ten gücünü alan başka modellerini de tanıtmaya devam edecek.

Xiaomi Mi10

Ancak Xiaomi birkaç hafta önce Snapdragon 870 yonga setinden gücünü alan başka bir model üzerinde çalıştığı da ortaya çıkmıştı. Bu modelin hala daha satışa sunulmayan Mi10 Pro veya Mi10 Ultra modellerinden biri olması da bekleniyor.

Snapdragon 870 yonga setinden gücünü alan ilk akıllı telefon modeli olmayacak.

Snapdragon 870 yonga seti, Snapdragon 888 yonga setinin içerdiği birçok parametreyi içeriyor. Ancak Snapdragon 870 yonga setinin uygun maliyete sahip olması akıllı telefon üreticileri tarafından tercih edilmesine neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde satışan sunulan Motorola Edge S gücünü Snapdragon 870 yonga setinden alan ilk akıllı telefon modeli olmuştu. Motorola Edge S modelinin en düşük versiyonunun fiyat etiketi ise 309 Dolar. Ayrıca uygun fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Redmi K40 modeli de Snapdragon 870 yonga setinden gücünü alacak. Xiaomi’de Snapdragon 870 yonga setinden gücünü alan yeni akıllı telefon modelleriyle bu furyaya katılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu