Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Merakla Beklenen Essential Phone Ön Sipariş Süreci Başladı!

Google’ın ve Android işletim sisteminin kurucusu Andy Rubin’in elinde bir telefon ile karşımıza çıkışının üzerinden 2 ay gibi bir süre geçti. Essential Phone adı verilen ve yepyeni bir ekran ile karşımıza çıkan ürünün bir anda Android ekosisteminin en konuşulan telefonlarından birisi haline geldiğini gördük. Bunun temel sebebi ise sanırız Andy Rubin. Telefona çok güvendiğini ve yeniliklere açık olması için dışarıdan aparat takılabilmesine olanak sağladık açıklaması ile Essential Phone‘u yerlere göklere sığdıramadı. Temmuz ayı içinde satışa sunulacağı belirtilen telefonun bırakın satışa sunulmasını ön sipariş sürecinin bile  başlamadığına şahit olduk. Bugün ise Essential Phone Ön Sipariş fiyatları ile nihayet karşımıza çıktı.

Essential Phone Ön Sipariş
Essential Phone Ön Sipariş

Essential Phone Ön Sipariş Süreci ve Essential Phone Fiyat Belli Oldu!

Öncelikle telefonu 3 şekilde alabiliyorsunuz;

  • Essential Phone Web Mağazası
  • Amazon
  • Sprint GSM Operatörü

Şu anda telefonun Essential Phone Web Mağazası ve Amazon üzerinden 699 dolar olarak belirlendi. Telefonu kendi web mağazasından alırsanız 360 derecelik kameraya ise 50 dolara karşılığında sahip olabiliyorsunuz. Bu da 199 dolarlık bu aparatta 149 dolarlık bir indirim anlamına geliyor ki bu oldukça iyi bir ön sipariş kampanyası gibi görünüyor.

Sprint üzerinden ise oldukça farklı kampanyalar ve seçenekler bulunuyor. Telefonun perakende satış fiyatı ise 749 dolar ve bu fiyat üzerinden 12 ay ya da 24 ay taksitlendirme seçeneklerini bulabiliyoruz…

Ülkemizde resmi olarak satışını beklemediğimiz bu telefonun paralel ithalat yolu ile satışa sunulması ise oldukça muhtemel!

Galaxy Note 8 Basın Bülteni (El Broşürü) Sızdırıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu