AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Ultra Sesleri Yeniden Yükselmeye Başladı

Eylül ayı yaklaşırken, yeni iPhone’larda tepe modelin iPhone 15 Ultra olarak isimlendirilebileceği iddiaları yeniden alevlendi.

iPhone 15 Pro Max olmayacak mı? Güvenilir kaynaklar yeniden iPhone 15 Ultra isminden bahsetmeye başladı. Apple’ın yeni nesil iPhone’larda Pro Max yerine Ultra ismini tercih edeceği iddiaları 2022’nin sonundan bu yana konuşulmakta. Bu söylentiler bir dönem sessizliğe gömülse de, iPhone 15 serisinin tanıtımına bir aydan kısa bir süre kalırken, yeniden konuşulmaya başlandı. AppleInsider muhabiri Andrew O’Hara, Ultra adının hala kullanılabileceğini söylüyor. 

Birkaç kaynak bana, Apple’ın gerçekten de profesyonel ve büyük boyutlu telefon için “iPhone 15 Ultra” adını kullanacağını söyledi.

Kaynak ayrıca bu akıllı telefonun bazı özelliklerinden de söz ediyor. iPhone 15 Ultra’nın daha büyük bir ekrana ve 10x yakınlaştırma gerçekleştiren bir periskop kameraya sahip olacağı bildirildi. Hem iPhone 15 Pro hem de iPhone 15 Ultra’da titanyum malzeme kullanılacak. her iki model ayrıca 3nm üretim sürecine sahip Apple A17 Bionic işlemciden güç alacak ve sessize alma tuşu yerine yeni bir eylem butonuyla gelecek.

Öte yandan donanımhaber’e göre iPhone 15 serisinin örgülü USB-C kabloları ortaya çıktı. Yeni kablolar telefon rengiyle uyumlu olacak. Apple’ın bu yılki iPhone serisinde USB-C bağlantı noktasına geçiş yapması bekleniyor. Majin Bu takma adlı X (Twitter) kullanıcısı, iPhone 15 serisi akıllı telefonlar için tasarlandığı belirtilen örgülü USB-C şarj kablolarının fotoğraflarını yayınladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu