Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Daha uygun fiyatlı Xiaomi Mi Smart Band 4C geliyor! Daha ne kadar uygun olabilcekse? Beleş olacak herhalde…

Xiaomi, uygun fiyatlı bileklik olayını abartmaya devam ediyor. Daha uygun fiyatlı Xiaomi Mi Smart Band 4C modeli çok yakında tanıtılacak.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda merakla beklenen uygun fiyatlı Mi Band 5 modelini tanıtmıştı. Oldukça uygun bir fiyat olan 30 dolardan satışa sunulan Mi Band 5’ten sonra, firmanın daha uygun fiyatlı akıllı bileklik tanıtacağı ortaya çıktı. Xiaomi Mi Smart Band 4C olarak isimlendirilecek olan bu model fitnes odaklı olması ile dikkat çekecek.

Mi Smart Band 4C’nin tam 14 gün boyunca kullanım süresi sunması bekleniyor. 1.08 inç büyüklüğünde ekran ile gelecek olan akıllı bileklikte fitnes modlarının yanı sıra kalp ritmi ölçme sensörü de yer alacak. Uygun fiyat olayını abartan Xiaomi, bu modelini yaklaşık 20 dolardan satışa sunacak.

Akıllı bileklikte 5 farklı spor modu yer alacak. Bu spor modları arasında açık koşu, egzersiz, bisiklet, koşu bandı ve hızlı yürüyüş yer alacak. 13 gram ağırlığında olacak olan bu sudan ucuz akıllı bileklik suya dayanıklı da olacak. Fiyat/performans konusunda rakipsiz olacağının sinyallerini veren bu akıllı bileklik, Türkiye’de muhtemelen 150 TL bandında satışa sunulacak.

Xiaomi Mi Smart Band 4C

Hem iOS hem de Android ile uyumlu olacak olan bu akıllı bileklik muhtemelen sadece fitnes odaklı olacak. Bu yüzden Mi Band 5’teki telefonu kontrol etme gibi özelliklerin yer almayacağını belirtelim. Bakalım ilerleyen dönemlerde Xiaomi, şu fiyat olayını daha ne kadar abartabilecek….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu