Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuVideo İncelemelerXiaomi

POCO X5 ve POCO X5 Pro Kutu Açılışı

POCO X5 ve POCO X5 Pro modellerinin incelemelerine nihayet başlıyoruz. Öncelikle telefonların kutusunu açalım. Bakalım içinde ne var?

Akıllı telefon pazarında ülkemizde yapılan son güncelleme sonrasında 12 bin TL fiyatın altındaki telefonlara 12 aya varan taksit seçeneği başladı. ve bu durum da orta segment pazarını bir anda harweketlendirdi. İşte bu fiyat segmentinin altında yer alan ve orta üst segment telefon pazarını bir hayli hareketlendirecek olan POCO X5 ve POCO X5 Pro kutu açılış videosu ile sizlerleyiz.

Aslında pek kutu açılışı yapan bir yayın değiliz ama şarj aletinin bile kutu içlerinden çıkartıldığı bu dönemde hızlı şarj aletlerini kutu içine koyan firmaların kutu açılışlarının yapılması gerektiğine de inanıyoruz. POCO X5 ve POCO X5 Pro arasında birçok fark var ve önümüzdeki günlerde de bu farkları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Zira hem telefonların incelemesini hem de ikisinin birden değerlendirilmesini sizlerle paylaşacağız.

POCO X5 modelinde Snapdragon 695 yonga seti kullanılırken, POCO X5 Pro modelinde ise Snapdragon 778G yonga setine yer veriliyor. Bu sayede özellikle POCO X5 Pro‘nun özellikle oyun tarafında mükemmel bir işe imza atması sağlanıyor. Özellikle gençlerin bu telefona ciddi anlamda ilgi duyacaklarını düşünüyoruz. Bununla birlikte oldukça önemli bir detay var ve bu detayı kesinlikle kaçırmamalısınız. Zira her iki telefonun da hafızası 256GB ve RAM gücü de 8GB seviyesinde. Yani telefonların fiyatlarını her hangi bir model ile kıyasladığınızda bu detaya da mutlaka dikkat etmenizi öneriyoruz. Şimdi lafı daha fazla uzatmayalım ve telefonları kutdan çıkartalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu