Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Asus Zenfone 5 tanıtım tarihi açıklandı

Saatler önce Zenfone 4 serisi telefonların Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi vermişken Asus Zenfone 5 telefonların tanıtım tarihinin açıklanması bizleri de şaşırttı. Zenfone 5 serisi telefonlar hakkında açıklama Asus CEO’su Jerry Shen’den geldi.

Asus Zenfone 5 tanıtım tarihi belli oldu

Shen, Zenfone 5 serisi telefonların Mart 2018’da çıkış yapacağını bildirdi. Bu tarih serinin önceki modelleri ile kıyaslandığında oldukça erken. Zenfone 4 modeller hatırlayacak olursak ağustos ortasında tanıtılmıştı. Daha önceki Zenfone telefonlar ise mayıs sonunda kullanıcılarla buluşmuştu.

Asus görünüşe bakılırsa Zenfone 5 tanıtımını erkene alarak yılın ilk yarısında yaşanan rekabete dahil olmak istiyor. Şirket yeni seriyle birlikte daha çok giriş ve orta segment pazarını hedefleyecek.

Şirket CEO’su Zenfone 4 modellere ilişkin oldukça umutlu konuştu. Fransa, İtalya, İspanya ve Rusya’da Zenfone 3 telefonlar önemli bir ivme yakalarken, bu yükselişin Zenfone 4 serisiyle de süreceğini ifade etti.  CEO ayrıca Asus’ın mobil biriminin dördüncü çeyrek itibariyle bir kez daha kârlılık durumuna geçeceğini bildirdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu