Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Diriliş Başlıyor, Ver Mehteri! POCO F Serisi…

POCO Hindistan, “POCO F Serisi” üzerinde çalıştığını doğruladı: Diriliş zamanı mı? Bu yeni çalışmaların satış oranını yükseltmesi bekleniyor.

POCO Hindistan, son zamanlarda bütçe ve orta sınıf akıllı telefonlara odaklanıyor. Yıla POCO X2 ile başladı ve ardından POCO M2 Pro’ya taşındı. Herkes bir sonraki cihazın amiral gemisi olacağını beklerken, bir POCO X3 ve sonunda POCO C3 ile çıktı. Şimdi ise POCO F serisi ile ilgili gelişmeler merak konusu.

POCO Hindistan Ülke Direktörü Anuj Sharma ve Poco Hindistan Genel Müdürü Manmohan, son AMA (ASK ME ANYTHING) oturumunda şu anda POCO F serisi üzerinde çalıştıklarını (Mukul Sharma aracılığıyla) doğruladılar. Şimdi, bundan sonra, POCO’nun bir sonraki lansmanının F serisi bir cihaz olması beklenir. Ancak POCO lansman hakkında hiçbir şey söylemedi ve bu nedenle biraz beklememiz gerekecek.

POCO’nun bütçe amiral gemisi serisini en kısa zamanda, belki birkaç ay içinde Hindistan’a geri getirerek herkesi şaşırtacağını umuyoruz. Bununla birlikte, bana sorarsanız, rakamlara göre bir sonraki cihaz çoğunlukla POCO F2 olacak ve “Pro” markasını bozmayacak. Bunun nedeni, adın her yere ulaşmış olması ve şu anda muhtemelen POCO ile ilgili en çok sorulan soru olmasıdır.

Indian Express ile yaptığı röportajda POCO F2 Pro’nun POCO F1’in gerçek bir halefi olmadığını söylemişti. Manmohan, POCO F1’in büyüsünü yeniden yaratmayla ilgili başka bir soruyu yanıtlarken geri dönerken, bunun çok zor olduğunu söylüyor. 2020’nin farklı olduğu, üretim ve tedarik zinciri maliyetlerinin diğer konular dahil pandemi sırasında şirketleri rahatsız ettiği düşünüldüğünde bu anlaşılabilir bir durum.

Bununla birlikte, POCO yeni trendi takip etmeyi başarırsa, satışta büyük bir ivme kazanabilir.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu