Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia 9 sızdırıldı! Karşınızda Nokia’nın tepe modeli

Giriş ve orta segment modellerle akıllı telefon dünyasına iddialı bir giriş yapan Nokia bu defa üst segment cihazlar hazırlıyor. Şirketin amiral gemi telefonu Nokia 9 sızdırıldı. İlk kez çalışır vaziyette görüntülenen telefonun teknik özellikleri de yayınlanan ekran görüntüsüyle netlik kazanmış oldu.

Nokia 9 sızdırıldı!

Nokia 9 modeli şirketin mobil kamera noktasındaki tecrübesini yansıtan en iddialı model olacak. Çift arka kameranın eşlik edeceği telefonda kameralar çift tonlu LED flaş ve lazer odaklanma sensörüyle destekleniyor. Telefonun ön bölümde parmak izi tarayıcısının gömülü olduğu home butonu ve kapasitif dokunmatik butonlar yer alıyor.

Nokia 9 sızdırıldı
Nokia 9 sızdırıldı

Nokia 9’da 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Alt bölümde ayrıca USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör çıkışı göze çarpıyor. 5.3 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olan Nokia 9’a Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisi güç verecek.

Android 7.1.1 Nougat (Google Pixel arayüzü) işletim sistemiyle çıkış yapacak modelde ayrıca 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama, 13 megapiksel çift arka kamera, parmak izi tarayıcısı, suya ve toza karşı dayanıklı kasa öne çıkan diğer özellikler olacak. Nokia 9’un tanıtım tarihi hala gizemini koruyor.

Nokia 9 ile çekilmiş fotoğraflar

 

LG V30 konsept görüntüsü inanılmaz görünüyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu