Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Pura 70 Serisi Dünyaya Açılıyor

Huawei Pura 70 serisi modeller, küresel çaptaki sertifika belgelerinde görünmeye başladı. Telefonlar Türkiye'ye geliyor...

Çin’de büyük ilgi gören Huawei Pura 70 serisi için küresel çaptaki kullanıcıların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Yeni bir gelişmeye, serideki bazı modellerin çok yakında dünya çapında satışa sunulacağını gösteriyor.

SIRIM web sitesinde standart ve Pro olmak üzere iki Huawei Pura 70 cihaz ortaya çıktı. İlki ADY-LX9 model numarasını taşırken ikincisi HBN-LX9’a sahip. SIRIM ‘Malezya’da Pazar Erişimi Kazanın’ anlamına gelir. Sertifika, ürünler için resmi bir etikettir ve elektrikli ve dijital ekipmanların güvenliğini doğrulamakta. Böylece Pura 70 serisinin satışa sunulacağı ilk ülkelerden birinin Malezya olacağını söyleyebiliriz.

Huawei Pura 70 Serisi Türkiye’ye Yakında Gelebilir

Huawei Türkiye’nin de bu konudaki agresif yapısı herkesin malumu. Dolayısıyla Pura 70 serisi için ülkemiz kullanıcılarının da çok fazla beklemeyeceğini düşünüyoruz. Huawei Pura ailesinde Pro+ ve ultra modelleri de mevcut. Ancak stok sıkıntıları göz önüne alındığında bu modellerin küresel pazara açılmaları biraz zaman alabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
5
+1
4
+1
4
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu