Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi ve Mercedes Ortaklığı Resmi Olarak Duyuruldu

Redmi ve Mercedes işbirliği beklendiği gibi resmi olarak duyuruldu. Redmi K50 serisinde bu ortaklığın ilk telefonlarını göreceğiz.

Son günlerde Redmi’nin K50 serisi için Mercedes-AMG F1 takımıyla bir ortaklık kuracağı iddiası yüksek sesle dile getiriliyordu. Redmi ve Mercedes beklenen ortaklığı resmen açıkladı. Redmi yaptığı açıklamada Mercedes’in olağanüstü performansı keşfetmek için özel cep telefonu ortağı olarak hizmet edeceklerini belirtti. Ortaklığın sadece Redmi K50 serisiyle sınırlı kalıp kalmayacağı şu an için bilinmiyor.

Son dönemde sızdırılan birçok görüntü, Redmi K50 serisinde bir modelin Mercedes-AMG F1 logosu taşıdığını gördük. Bu model yüksek olasılıkla Redmi K50 Gaming olacak.

16 Şubat tarihinde resmi duyurusu yapılacak telefonun arkasında kamera ünitesinin tam karşısında Mercedes logosunun yanında AMG Petronas Formula One Team ibaresini yer alıyor.

Gelelim sözünü ettiğimiz telefonun özelliklerine. Redmi K50 Gaming Edition’ın Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacağı bir süre onaylandı. Redmi K50 Gaming, bir telefondaki en büyük soğutma sistemine sahip olacak. En güçlü işlemci yeni nesil bellek teknolojileri ve IO Turbo adlı yeni bir gelişmeyle birlikte performansın zirvede olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ ya da 2K çözünürlüklü 120Hz OLED ekrana sahip olacak oyuncu telefonunda dikkat çeken noktalarında başında gizlenebilen tetik tuşları geliyor. 64 megapiksel (Sony IMX686) üçlü arka kamera, 16 megagapiksel ön kamera, JBL destekli stereo hoparlör ve 120 watt hızlı şarj destekli 4.700 mAh pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu