Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor X30 Max, Devasa Bir Ekranla Çok Yakında Geliyor

Honor X30 Max ve diğer iki Honor telefon için geri sayım başladı. Honor cephesinde gözler özellikle Max serisi yeni telefonda olacak.

Honor cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Şirket bir yandan süper orta segment telefonları Honor 50 ve Honor 50 Pro’yu küresel çapta satışa çıkarmaya hazırlanırken, diğer taraftan yeni telefon duyuruları yapmayı planlıyor. Honor 50 serisi telefonların Google Mobil Servis ve uygulamalarıyla birlikte Türkiye’de de satışa sunulacağını belirtelim ve Honor’un üç yeni telefonu yakkında yaşanan son gelişmelere geçelim. Bu üç telefon Honor X30 Max, Honor X30i ve Honor Play5 Lite isimleriyle çıkış yapacak.

Telefonlar Çin’de bir e-ticaret sitesine şu an itibariyle listelenmiş durumda. Üçlü arasında en dikkate değer telefonun X30 Max olduğunu söyleyebiliriz. Telefonda 7 inç büyüklüğünde devasa bir ekran yer alacak. içerisinde 6.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun kutu içerisinden 22.5 watt’lık bir adaptör çıkacak. Telefonun işlemci biriminde ise MediaTek’in 6nm üretim sürecine sahip Dimensity 1100 işlemcisi olacak.

Öte yandan Honor Türkiye kısa süre önce Honor 50 serisi için müjdeyi verdi. Her iki telefon, Google Mobil Servisleriyle yakında Türkiye’de satışa sunulacak. Snapdragon 778G işlemcisinden güç alan telefonlar hakkında daha fazla bilgiye buradaki haberimizden erişebilirsiniz. Honor 50 serisinin Türkiye fiyatı şimdiden merak uyandırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu