Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord Watch Tasarımıyla Heyecanlandırıyor

Teknoloji devinin uzun zamandır gözlenen OnePlus Nord Watch akıllı saati yakında çıkışını gerçekleştirecek. İşte detaylar karşınızda.

OnePlus geçtiğimiz günlerde OnePlus 10T akıllı telefonunu tanıtmıştı. Şimdi ise gözler, şirketin Nord serisi altındaki ikinci akıllı saatinde. Tasarımlarıyla sızdırılan OnePlus Nord Watch, spor ve kompakt bir görünüme sahip. Gelin tüm detaylara göz atalım.

OnePlus Nord Watch Karşımızda

Tam beş farklı tasarımıyla sızdırılan akıllı saat, neler sunacağını aktardı. İlk tasarımın ön kısmına baktığımızda ekranın yuvarlak bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Saatin konumunu belirten çizgiler mevcut. Spor görünüme sahip olan bu varyantta iki adet düğme mevcut. Düğmelerden birisi kırmızı şeritle kaplanmış durumda.

İkinci versiyon ise üstteki versiyonun daha minimal hali olarak gözüküyor. Bu sürümde saatin yerini gösteren çizgiler mevcut değil ve düğmeler daha minimal durumda. Diğer yönleriyle aynı gözüküyorlar.

Üçüncü versiyonda ise bu sefer tek düğme görüyoruz. Ayrıca daha parlak gümüş renkli kaplama gözlere çarpıyor. Yuvarlak sürümlerdeki en minimal versiyonun bu olduğunu söyleyebiliriz.

Dördüncü ve beşinci sürümlerde ise bu sefer kare tasarımlar görüyoruz. Bunlardan ilki daha geniş bir ekrana sahip olacak Apple Watch’u andırıyor. Tek bir düğme de fark ediliyor.

Sonuncu sürümde ise daha da küçük kare ekranı görüyoruz. Düğmesi ise gümüş ve beyaz karışımında. Bu sürüm, büyük kare ekranlı versiyona göre daha minimal gözüküyor. Nord Watch akıllı saat serisi çok yakında tanıtılacak. Takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu