Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 Serisi İçin Güncelleme Müjdesi!

Nisan ayı güncellemesi bu defa Galaxy S21 serisi modeller için yayında. Güncelleme birçok güvenlik ve gizlilik düzeltmesi içeriyor.

Samsung, diğer tüm Android üreticilerinden önce bir kez daha yeni bir güvenlik düzeltme eki yayınladı. Nisan 2022 güvenlik düzeltme eki ilk olarak Samsung Galaxy S22 serisi modeller için yayınlandı. Samsung arayı çok açmadan yeni yazılım güncellemesini Galaxy S21 serisi ile buluşturdu.

Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra, Nisan 2022 güvenlik yamasıyla birlikte yeni bir ürün yazılımı güncellemesi alıyor. En son güncelleme, G99xxXXS4CVCG sürüm numarasını taşıyor. ilk olarak Almanya’da başlayan güncelleme çok geçmeden birçok ülkede Galaxy S21 kullanıcılarıyla buluşacaktır. Güncelleme henüz Türkiye’de başlamamış görünüyor. Yayınlandığı an ilgili gelişmeleri sizlere aktaracağız. Galaxy S21 serisi bir model kullanıyorsanız dilerseniz Ayarlar menüsünden güncelleme sorgulatma yapabilirsiniz.

Galaxy S21 Plus fiyatı

Peki Samsung’un henüz yayına aldığı nisan ayı güncellemesi hangi gelişmeleri içeriyor. Google’ın 55 düzeltmeye yer verdiği güncellemeye Samsung ise 33 güvenlik ve gizlilik açığını kapatarak destek veriyor. Bu güvenlik açıklarından bazıları, Samsung güvenlikteki uygunsuz kimlik doğrulama güvenlik açığını ve IMSService’deki uygunsuz kimlik doğrulamayla ilişkili. Şirket ayrıca One UI Home, Samsung DeX Home ve ril özelliği ayarındaki bilgi açıklarını düzeltiyor. Güncellemeler her zaman olduğu gibi kararlılık ve sistem performansını artıran bazı düzeltmeler içeriyor.

Samsung, Galaxy S21 ailesi için son olarak One UI 4.1 güncellemesini dağıttı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu