GenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Oyun İşine Girdi! İşte İlk Ürünleri!

Huawei şimdi de oyun işine girdi. Çinli firmanın oyunlar için tasarladığı yenilikçi kontrolcüsü dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Teknoloji devi Huawei‘nin yeni planları belli olmaya başladı. Çinli firma bugün karşımıza Beitong Akıllı Kablosuz Oyun Denetleyicisi ile çıktı. Huawei’nin Vision akıllı ekranlı TV’leri için aksesuar olarak tasarlanan bu ürün sunduğu yenilikçi özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Huawei oyun işinde rakiplerine adeta göz dağı veriyor diyebiliriz.

Huawei Beitong gecikmeyi sıfıra indirmeyi hedefliyor

Bildiğiniz gibi birçok kablosuz kontrol cihazının bir dezavantajı, yüksek gecikme süreleridir. Çinli firma, Beitong Akıllı Kablosuz Oyun Denetleyicisi’ni 8 ms’ye kadar süper düşük gecikme süresi sağlayabilen gelişmiş donanımla donatarak sorunu çözüyor. Bu, Beitong’un oyun oynarken 2 bağlantıdan biri tıkanırsa kontrol bilgilerinin en hızlı şeritte iletilmesini sağlamak için hem 2.4GHz WiFi hem de Bluetooth 5.0 kullanan yeni yenilikçi kablosuz iletişim modemi ile sağlandı.

Yerel oyun oynamanın yanı sıra, Beitong Akıllı Kablosuz Oyun Denetleyicisi, bulut oyunları ve çevrimiçi oyunlar için de optimize edilmiş. Yepyeni “EXTRA RAPID PRO” Akıllı Motoru ile kontrolör, donanımı ve sunucusuyla mümkün olan en düşük gecikmeyi sağlamak için artık kendisini optimize edebiliyor.

Huawei Beitong

Bir diğer önemli nokta ise App Gallery’de bulunan Smart Life uygulamasını desteklemesidir. Uygulamada, kontrol cihazının kontrollerini, titreşimini ve hassasiyetini ayarlayabilir ve oyun sırasında kullanmadığınız zamanlarda kontrol cihazını TV uzaktan kumandası olarak kullanmak için başka bir seçenek yapabilirsiniz.

Yaklaşık olarak 40 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulacak olan bu kontrolcü ilk olarak Çin’deki yerini alacak. Firmanın bu kontrolcüsünü Avrupa pazarına sunup sunmayacağı şimdilik bilinmiyor. Mobil oyunların bile TV’lere taşınması ile bu tip kontrolcülere olan rağbet fazlasıyla arttı. Huawei’nin yeni kontrolcüsü bu alandaki boşluğu çok güzel bir şekilde kapatabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu