Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Z40 Pro Kamerası ile Şov Yapmaya Geliyor!

Amiral gemisi düzeydeki Nubia Z40 Pro, güçlü kamerası ile çok yakında tanıtılacak. İşte akıllı telefonun son detayları sizlerle.

Nubia, yakında tanıtacağı yeni Z40 Pro amiral gemisi akıllı telefonunu anavatanında piyasaya sürecek. Daha önce cihazla ilgili sızıntılar ara sıra ortaya çıksa da artık telefon oldukça sık karşımıza çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde birkaç sertifika sürecinden geçen cihaz, bu defa bir kamera örneği ile ortaya çıktı.

Nubia Z40 Pro Süper Kamera Özellikleri Getirecek

Son sızıntılara bakarsak, yaklaşmakta olan Z40 Pro’nun harika bir kamera sistemine sahip olacağını öğreniyoruz. Tanıtılmasına az kalan akıllı telefonun bir kamera örneği, cihazın optik yeteneklerini sergiliyor. Görünüşe göre, akıllı telefonun kamerası harika bir keskinliğe sahip ve göze hoş gelen bir görüntü sunuyor.

Nubia Z40 Pro

Bu güzel çekimin nedeni, telefonda yer alması beklenen Sony sensörü olabilir. Daha önceki sızıntılarda Z40 Pro’nun bir Sony IMX787 sensöre sahip olacağını belirtilmişti. Ayrıca Z40 Pro, bu yeni Sony sensörünü tercih eden ilk cihaz olarak lanse edildi. Akıllı telefonun bu güçlü kamerası, 35 mm odak uzaklığına ve f/1.6 diyafram açıklığına sahip olacak.

Güçlü optiklere ek olarak cihazda Qualcomm’un en son yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 1 yer alacak. Telefon kısa bir süre önce Geekbench V5 testinde etkileyici bir 1228 tek çekirdek puanı ve 3379 çok çekirdek puanı ortaya çıkardı. Bu ay tanıtılması beklenen akıllı telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu