Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Bir Çinli daha Türkiye pazarında! Elephone resmen Türkiye’de!

Her geçen gün biraz daha büyüyen Türkiye pazarı, ufak çaplı şirketleri de kendisine çekmeyi başarıyor. Öyle ki Elephone resmen Türkiye pazarına giriş yapıyor!

Son yıllarda teknoloji tarafında “yükselen Çin” Türkiye pazarında yayılmaya devam ediyor. Xiaomi‘den OPPO‘ya, Huawei‘den OnePlus‘a kadar birçok üreticinin ülkemizde boy göstermesi ile çeşitlenen Türkiye pazarı, yeni markaların da dikkatini çekmeyi başarıyor. Öyle ki birçok güçlü şirket yakın zamanda cihazlarını ülkemize sunmak isterken, ufak çaplı firmalar da kendini bu işe hazırlıyor. Bu küçük firmalardan biri de bugün itibariyle Türkiye faaliyetlerine resmen başladı. Elephone artık resmen Türkiye pazarında!

Özellikle giriş ve orta segmente yatırım yapan Çin menşeili Elephone, uygun fiyatlı modelleri ile Türkiye’de pazar payı kazanmayı planlıyor. Piyasaya sürdüğü cihazlarında her türlü tasarımı deneyen ve her göze hitap etmeyi hedefleyen şirket, pop-up mekanizmalı cihazlardan delikli ekranlara kadar piyasada yer alan çoğu tasarımı cihazlarında bulunduruyor. Şirketin en dikkat çekici modelleri ise; U3H, PX, A7H ve A6 Max olarak sıralanıyor.

Elephone

Ancak takdir edersiniz ki Xiaomi, Meizu, OPPO ve Realme gibi birçok Çinli şirketin aksine daha mülayim cihazlar üreten Elephone, giriş segmentinde anne baba telefonları üretiyor. En azından rakipleri ile kıyaslandığında böyle bir sonuç bizleri karşılıyor. Bunun dışında cihazlarında MediaTek yongalarını kullanan şirket, mevcut kur oranları ve telefon fiyatları baz alındığında ufak çaplı başarıları Türkiye pazarında elde edebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu