AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

BlueStacks ile Oyunlara Modlar Geliyor

PC’de Android uygulama ve oyunlarını çalıştırma imkanı sunan BlueStacks, mod desteğine resmi olarak kavuşuyor. İşte detaylar.

PC için en popüler Android oyun ve uygulama emülatörü BlueStacks, Salı günü Creator Studio ve Creator Hub’ı yayınlayarak kullanıcıların oyunları modlamasına ve paylaşmasına olanak tanıyor. Oyuncular, yeni platformu kullanarak Cocos, Unity ve Unreal motorları ile geliştirilen mobil oyunlarda değişiklik yapabilecekler. Temel, orta ve gelişmiş modlama seviyeleri mevcut olacak.

Uygulamanın temel seviyesi, kullanıcıların modlar oluşturmasına ve renklerle keşfetmesine ve oyunları karanlık bir temada denemesine olanak tanır. Uygulama, kullanıcıların oyun içi etkinliklerin bağlantılarını orta düzeyde değiştirmelerine olanak tanıyor. Son olarak, gelişmiş seviye, kullanıcıların 2B ve 3B dokular arasında geçiş yapmasına olanak tanır. Oyunların modlu versiyonlarını paylaşmak için link verilebilir.

Firma, yeni Creator Studio ve Creator Hub ile dört milyar kullanıcıya ve 4,5 milyon yaratıcıya ulaşmayı umuyor. Mobil oyun modifikasyonunun, yapılacak yeni oyunlar için yeni fırsatlar yaratacağına inanıyor.

BlueStacks Creator Studio ve Creator Hub, now.gg ve now.gg’nin NFG platformu tarafından destekleniyor. Firmaya göre Garena Free Fire, resmi lansmanından bu yana en çok modlanan oyun oldu. “Koşan Trump” etkisi şimdiye kadar genel olarak en popüler olanı oldu.

BlueStacks

BlueStacks’in ve now.gg CEO’su ve Kurucusu Rosen Sharma konu ile ilgili olarak; “2025 yılına kadar mobil oyuncuların çoğu modlu oyunlar oynayacak. Bir oyun aradığınızı ve en sevdiğiniz oyunculardan, yayıncılardan ve hayranlarınızdan modlanmış sürümler bulduğunuzu hayal edin. Mobil oyun modifikasyonunu küresel olarak erişilebilir kılmak, oyuncular ve içerik oluşturucular için sonsuz olanaklar sunarak mobil oyun oluşturma, paylaşma ve deneyimleme şeklimizi sonsuza dek değiştiriyor.” ifadelerini kullandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu