Genel

Black Shark, Yeni Oyuncu Ürünlerini Duyurdu

Black Shark, yeni oyuncu ürünlerini duyurdu. Xiaomi'nin eski oyuncu odaklı markası, sonunda sessizliğini bozdu.

Black Shark, yeni oyuncu ürünlerini duyurdu. Xiaomi’nin eski oyuncu odaklı markası, sonunda sessizliğini bozdu.

Xiaomi‘nin eski oyun markası Black Shark bugün bir dizi oyun aksesuarını duyurdu. Giyilebilir cihazların ön tarafında akıllı saati ve Lucifer açık kulak kablosuz kulaklıkları var. Ayrıca Green Ghost kablosuz oyun kumandasını ve yeni bir akıllı telefon soğutucusu olan MagSafe uyumlu MagCooler 3 Pro da tanıtıldı.

Black Shark S1 Akıllı Saat, 1,43 inç yuvarlak AMOLED ekrana, metal çerçeveye ve IP68 derecesine sahip. Ayrıca cihaz üzerinde Bluetooth araması ve 7/24 kalp atış hızı ve kandaki oksijen izleme olanağına da sahip. Saat ayrıca 100’den fazla spor modunu takip edebiliyor ve Black Shark normal kullanımda 10 günlük pil ömrü vaat ediyor.

Saat tek siyah renkte geliyor ve fiyatı 50 dolar. Ürün, firmanın resmi web sitesinden ön siparişe açıldı ve ABD ve Avrupa genelinde teslimatlar yapılıyor.

Black Shark Lucifer Kulaklık, 16,2 mm sürücülere, Bluetooth 5.3 bağlantısına ve IPX4 suya dayanıklılık derecesine sahip açık kulak tasarımına sahip. Black Shark, tek şarjla 7 saat dinleme ve kasadan üç tam şarjla toplam pil ömrünü 28 saate çıkardığını iddia ediyor.

Lucifer kulaklıkları siyah renkte geliyor ve fiyatı 40 dolar.

MagCooler 3 Pro, iPhone 12 ve üzeri modellerle uyumlu ve RGB aydınlatma efektine sahip. Şirket, en yeni soğutucusunun iPhone’unuzun yüzey sıcaklığını 35°C’ye kadar düşürebileceğinin sözünü veriyor. Ayrıca Shark Arsenal uygulamasında fan üzerinde ek kontrollere sahip olursunuz.

MagCooler 3 Pro’nun fiyatı 40$.

Green Ghost oyun kumandası, 1.000 Hz oylama oranına sahip Xbox tarzı bir düzene sahip olup, eSports’a doğru nişan alma ve Alps yapışkan joystick’leri içeren joystick’ler vaat ediyor ve 2.000 seviyeli doğruluk sağladığı iddia ediliyor. Green Ghost denetleyici tüm modern konsollarla, PC, Mac, iOS ve Android cihazlarla uyumlu. Ayrıca kaymaz ergonomik tasarıma, çift kademeli manyetik tetik düğmelerine ve USB-C ile şarj edilebilen 1.000 mAh bataryaya sahip.

<yoastmark class=

Şirket, yeni ürünlerini Türkiye’de büyük ihtimalle satmayacak. Fakat bir gelişme olursa bildiriyor olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu