AsusDizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Asus TUF Dash F15 oyun dizüstü bilgisayarı tanıtıldı

Firma tarafından bugün dizüstü bilgisayarları oyun için kullananlar için mükemmel bir bilgisayar tanıtıldı. Asus TUF Dash F15 teknik özellikleri yazımızda.

CES 2021’e hızlı bir giriş yapan Tayvan merkezli bilgisayar ve donanım üreticisi yeni oyun dizüstü bilgisayarını tanıttı. Dizüstü bilgisayar yüksek donanım özelliklerine sahip. Dizüstü bilgisayarı özellikle oyun amaçlı kullananlar için oldukça ideal. Asus TUF Dash F15 dizüstü bilgisayar şık bir tasarıma sahip ve yüksek grafik kartı ve ekranı ile müthiş bir oyun deneyimi sunacak.

Asus TUF Dash F15 oyun dizüstü bilgisayarı teknik özellikleri

Dizüstü bilgisayar Intel’in en son işlemcileri ile donatıldı. Farklı donanım seçenekleri ile satın alınabilecek olan dizüstü bilgisayar 11. nesil Intel Core i7 işlemcileri destekliyor. Bilgisayarda GeForce RTX 3070 ekran kartı bulunuyor. Oldukça iyi bir ekran kartına sahip olan bilgisayar iyi bir oyun performansı sunacak. 32 GB’a kadar RAM destekleyen bilgisayar ayrıca 2 TB’a kadar SSD desteklenmektedir. Dizüstü bilgisayarda 15,6 inç ekran bulunuyor. Ekran 240 Hz’e kadar yenileme hızına ve 3 ms’lik yanıt süresini destekliyor. Bilgisayar iyi bir soğutma sistemi ile donatıldı; beş bakır borulu N-Blade fanları yer alıyor. Bilgisayar 2,1 kg ağırlığında ve 360 x 252 x 19,9 mm ölçülerinde. Dizüstü bilgisayarın pil kapasitesi 76 Wh’dir. Firma tarafından pilin video oynatma modunda 16,6 saatlik kullanım ömrü sunacağı vaat ediliyor. Bilgisayarda bağlantı noktaları olarak Thunderbolt 4.0, üç USB 3.2, HDMI 2.0, ses girişi, RJ45 bulunuyor.

Asus TUF Dash F15

Bilgisayar 2021 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Yüksek donanımı ile bilgisayar oyun severler için oldukça iyi özelliklere sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu