Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Ve karşınızda Samsung Galaxy Fold! Güzelliğin en saf hali!

Samsung bir şehir efsanesini daha gerçekleştirdi ve katlanabilir ekranlı ilk telefonu Galaxy Fold ile karşımızda. Tamamen tasarıma odaklanan yeni nesil Samsung Galaxy Fold yeni nesil tablet deneyimi ortaya koyuyor. Ekran tam olarak açıkken 7,3 inç boyuta kavuşan yenin nesil telefonun yepyeni bir menteşe sistemi var. Mavi, sarı, siyah renkleri ile gelecek. Çoklu ekran deneyimi tarafında yepyeni bir arayüz sunuluyor ve ekranda 3 farklı uygulamayı kullanabiliyoruz.

Samsung Galaxy Fold teknik özellikler

Uygulamaların katlanabilir ekranda uygun çalışıyor. Özellikle Microsoft Office ve Facebook gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor. 512GB Hafıza ve 12GB RAM var. UFS 3.0 arayüzü de nihayet tanıtıldı. UFS 3.0 için  Çift bataryası var ve bu sayede 4300 mAh pil gücüne ulaşılıyor ama biz bu pil gücünü az bulduk. Küçük eNisan tarihinde satışa sunuluyor. randa kullandığımı bir uygulama büyük ekrana da otomatik olarak geçiyor.

Arkada 3 adet önde 2 det kamera dizilimi var. Parmak izi okuma sensörü ise yan tarafta güç tuşunda bulunuyor. 26 Nisan tarihinde satışa sunulacak. Fiyat tarafında bir bilgi paylaşılmadı ama çok pahalı olacağı birden fazla dile getirildi.

Gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz. Bizleri takip edin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu