Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi A3 beklediğinizden güçlü olabilir!

Xiaomi ve Redmi markalarının birbirinden ayrılmasından sonra Xiaomi geçtiğimiz hafta içinde Xiaomi CC9 serisini tanıttı ve pazara sundu. Bildiğiniz üzere CC9 Snapdragon 710 ve CC9e ise Snapdragon 665 yonga seti ile karşımıza çıktı. Xiaomi bu telefonları Xiaomi Mi A3 ve Mi A3 lite adı altında global pazarda satışa sunmak istiyordu ama ortaya çıkan bilgilere göre böyle bir durum olmayacak zira gelen tepkiler üzerine Xiaomi ciddi anlamda hedef değiştirecek gibi görünüyor. Peki yeni telefonların yonga setleri ne olacak?

Mi A3 ve lite modellerinin işlemcileri belli oldu!

Bugün gelen bilgilere göre Xiaomi yeni nesil orta segment telefonlarında CC9 ve CC9e modellerinde kullandığı yonga setleri ile yola devam etmeyecek. Ortaya çıkan bilgilere göre A3 modelinde Snapdragon 730 ve Mi A3 lite modelinde de Snapdragon 675 yonga seti kullanılacak. Bu oldukça önemli bir gelişim zira baktığınızda geçtiğimiz yıl Temmuz ayında tanıtılan Mi A2 modelinde Snapdragon 660 yonga seti kullanılmıştı.

Bununla birlikte ortaya çıkan bir diğer detay ise telefonda 48 megapiksel ana kamera ve 3 farklı kamera kurulumu olması. Diğer iki kamera için henüz net bir bilgi bulunmuyor ama bir geniş açı kamera ve bir de bokeh efekti için bir kamera telefonda bekleniyor. Xiaomi’nin Oppo RX17 Pro‘da olduğu gibi ToF kamera kullanmayacağını düşünüyoruz. Bakalım Xiaomi bize neler sunacak?

OnePlus 7 Pro çok yakında ciddi bir hatadan kurtulacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu