Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme 12 Pro Plus Özellikleri ve Fiyatıyla Xiaomi’yi Korkutabilir

Çok yakında çıkış yapacak olan realme 12 Pro Plus modelinin teknik detayları ve fiyat bilgisi sızdırıldı. Telefon fazlasıyla rekabetçi...

Yeni Snapdragon 7s Gen 2 işlemci birimi ve periskop arka kamera? realme’nin yeni orta üst segment telefonu fark yaratmaya geliyor. realme 12 Pro Plus hakkında önemli bilgiler sızdırıldı.

realme 12 Pro Plus özellikleri ve fiyatı

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre realme 12 Pro+ Qualcomm’un Snapdragon 7s Gen 2 yonga setinden güç alacak.  Hatırlayalım, realme 11 Pro+ modeline Dimensity 7050 işlemcisi güç veriyor. Devam modelde yer alan yeni Qualcomm platformu yaklaşık %15 daha hızlı ve 4 nm işlem teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Yani realme 12 Pro+ daha yüksek performans ve daha iyi pil ömrü sunacak.

Ayrıca Realme 12 Pro+’ın gerçe bir periskop kamera alacağı da doğrulandı. Böylece piyasadaki böyle bir modüle sahip en ucuz akıllı telefon olacak. Realme 11 Pro+’ın yalnızca 290 dolar fiyatla çıktığını hatırlayalım. Periskop kameranın 64 megapiksel OmniVision OV64B sensörden güç alması ve 3x optik yakınlaştırma sağlaması bekleniyor. Telefonun fiyatının 300 dolar seviyesinde olacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu