AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Katlanabilir iPad için Tarih Verildi, Bilgi Samsung’dan Geldi!

Telefonların yanı sıra ekran üretimi de yapan Samsung, katlanabilir iPad modelinin ne zaman geleceğini ortaya attı. İşte detaylar.

Samsung’u daha çok piyasaya sürdüğü tablet ve telefonlarıyla biliriz. Ancak şirketin, elektronik ürünlerin ekranlarından tutun ev eşyalarına kadar birçok hatta üretim yapmakta. Apple için ekran üreten şirket, bu defa katlanabilir iPad modelinin ne zaman geleceğine dair soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Detaylara göz atalım.

Katlanabilir iPad 2024 yılında Piyasaya Sürülebilir

Apple’ın en büyük ekran üreticilerinden birisi olan Samsung, bugün tedarikçileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Normalde Apple’ın katlanabilir sektörüne bir iPhone modeliyle giriş yapması bekleniyordu. Ancak Samsung, katlanabilir iPad modelinin, Apple’ın katlanabilir alanındaki ilk girişimi olacağını ortaya koydu. Bu tabletin piyasaya 2024 yılında sürüleceği bildirildi.

Bilgiler yalnızca katlanabilir iPad modeliyle sınırlı değil. Şirket, Apple’ın katlanabilir iPhone modelini 2025 yılında piyasaya sürebileceğini de işaret etti. Bu yüzden bu model için en az 3 yıl daha beklememiz gerekiyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Apple’dan çok uzun süredir bir katlanabilir ürün bekleniyor. Ancak şirketin, trendleri geriden takip ettiğini de hatırlatalım. Buna ek olarak Samsung, katlanabilir cihaz piyasasının her yıl %80 oranında büyüyebileceğine de işaret etti.

Katlanabilir dünyasının öncü şirketlerinden olan Samsung’un, bu sektördeki liderliğini sürdürmek istediğini de anlayabiliyoruz. Bunun da devam edeceğini söyleyebiliriz. Samsung veya Apple hakkındaki en yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu