Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonor

HONOR Magic6 Pro Sızdırıldı

HONOR Magic6 Pro sızdırıldı. Firmanın yeni modeli için beklentiler artarken, tasarım konusunda da sürpriz kalmadı.

Honor, Magic6 serisi üzerinde çalışıyor ve seriden bir telefonun ilk canlı fotoğrafı internette ortaya çıktı. Weibo’daki bir kullanıcı, yeni HONOR Magic6 Pro modelinin selefi Magic5 Pro’ya çok benzeyeceğini ortaya koyan bir resim paylaştı.

HONOR Magic6 Pro modelinin sızdırılan tasarımında üçgen formasyonunda sıralanmış, üstteki periskop lensli üç kamera bulunuyor ve yanında da “100x zoom” yazısı bulunuyor. Kullanıcı ayrıca kamera adasının genel tasarımını daha iyi açıklayan bir görsel paylaşıldı.

Bu görsel, daha önce yayınlanan görselden oldukça farklı; bu da önceki görselin sahte veya farklı bir telefon olabileceğini düşündürüyor. Yeni görüntüler, Honor’un cesur davranma ihtimalinin düşük olduğunu ve muhtemelen iyi düşünülmüş tasarıma bağlı kalacağını ve yeni Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini getirmenin yanı sıra kamera departmanını geliştireceğini ortaya koyuyor.

Kameralar hakkında konuşan bir rapor, Honor’un OmniVision’ın yeni sensörü OV50K’yı kullanacağını öne sürdü. HONOR Magic6 Pro modelinin yanında şirket, Ocak 2024’te Porsche Design markalı bir telefon göreceğimizi doğruladı, bu da açıkça yeni amiral gemisi serisinin o zaman düşeceği anlamına geliyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu