Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M Serisi için Yepyeni Müjde!

Samsung, Galaxy M serisi için yeni bir orta segment telefon özelliklerini sızdırdı. Henüz model adı bilinmiyor ancak yonga seti ortaya çıktı.

Samsung’un yakında kutudan Android 11 çalıştıran bir telefon çıkarması bekleniyor. Bir sızıntıya göre telefon, Samsung Galaxy M serisi altında piyasaya sürülecek.

Bilginin kaynağı Android Polisi adlı platformdan Max Weinbach’tır. Bir tweet’te Hindistan için piyasaya sürülmemiş bir M serisi telefonun Android 11 ile piyasaya çıkacağını açıkladı. “SM-F127G” model numarasına sahip telefon Snapdragon 460 tarafından desteklenecek.

Telefonun model numarasının Galaxy F serisi altında piyasaya sürüldüğünü gösterdiğini biliyoruz. Ancak Max’in açıklaması, cihazın Galaxy M serisi altında da piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Galaxy F41, pratik olarak bir daha az kamerası olan Galaxy M31’dir ve bu yaklaşan Galaxy M telefonu, Galaxy F modelinden yalnızca biraz farklı olabilir.

Samsung’un telefonu Android 11 ile göndermesi büyük bir mesele çünkü çoğu üretici hala amiral gemileri de dahil olmak üzere Android 10 ile telefonlar gönderiyor. Bu telefon aynı zamanda Snapdragon 460 tarafından desteklenen ancak Android 10 çalıştıran OnePlus Nord N100’e bir alternatif olmalıdır. Android 11’i tek işletim sistemi yükseltmesi olarak alacak.

Telefonun ne zaman duyurulacağına dair bir bilgi yok ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekliyoruz. Lansmandan önce büyük olasılıkla belli olacaktır. Türkiye fiyatını da siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu