Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Play dünya rekoru kıracak! Ama nasıl?

Bir süredir Xiaomi’nin 24 Aralık ayni önümüzdeki pazartesi günü yeni telefonu Xiaomi Play ile karşımıza çıkacağının haberlerini yapıyoruz. Bugün ortaya çıkan bir görsel ve detaylar ise oldukça ilginç bir lansmanın bizleri bekleyeceğini ortaya koyuyor. Zira Xiaomi Play dünya rekoru ile karşımıza çıkacak. Peki bu rekor ne olacak?

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Play dünya rekoru kıracak!

Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi’nin bu lansman sırasında Guinness Dünya Rekoru için bir patent alacağını ortaya koyuyor. Bunun ne olduğu ise sır gibi saklanıyor. Takdir edersiniz ki bu ekran kasa oranı gibi birşey olmayacak ve Xiaomi farklı bir dünya rekoru ile karşımıza çıkacak. Bizzat Lei Jun’ın katılacağı bu etkinliği detaylarını pazartesi günü sizlerle anlık olarak paylaşacağız. Muhtemelen canlı yayın da yapılacak ve sitemiz üzerinden canlı yayını izleyebileceksiniz…

Editörün Yorumu: teknoburada.net ekibi olarak bu dünya rekorunun tamamen satış ya da stok anlamında bir rekor olacağını düşünüyoruz. Biliyorsunuz neredeyse her telefon satış rekorları kırıyor ve stok sorunlarından dolayı karaborsacıların elinde kullanıcılar oyuncak oluyor. Bunun önüne geçileceğini düşünüyoruz. Bakalım neler olacak?

Xiaomi Mi Mix 3 Yasak Şehir satışa sunuldu! İşte fiyat

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu